O tym jak magnolie nie lubią przeprowadzek…

Opublikowano przez on Cze 30, 2014 | 0 komentarzy

Zwykle w natłoku obowiązków zdajemy Wam relacje z naszych realizacji, z pewnym opóźnieniem. Tym razem jednak zmobilizowałyśmy się i poniżej prezentujemy świeżutkie, jeszcze ciepłe 😉 zdjęcia z realizacji zagospodarowania terenu zielonego przy Państwowym Instytucie Weterynaryjnym w Puławach. Bardzo miła współpraca nie pozbawiona była jednak niespodzianek. Koncepcja projektowa zmieniała się w trakcie realizacji, i jak sugeruje tytuł, zmieniła się również koncepcja nasadzeń 🙂 Poniżej prezentujemy kilka zdjęć z prac realizacyjnych:

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress